Vrachtwagenbelettering

Heeft u een vrachtwagen en wilt u uw bedrijfsnaam, logo, slogan en eventuele andere gegevens op uw vrachtwagen gestickerd hebben? Dan bent u bij Part of Tom bij het juiste adres. Wij bieden u het totaal plaatje aan wat betreft vrachtwagenbelettering.

Allereerst zal de belettering ontworpen moeten worden. Dit doen wij zelf in samenwerking met de klant. Nadat de klant tevreden is over het ontwerp van de vrachtwagenbelettering gaan wij over tot productie. Vervolgens plaatsen wij de belettering bij u op de vrachtwagen en heeft u een vrachtwagen met daarop uw boodschap. Wanneer u uw vrachtwagen dus laat beletteren bij Part of Tom weet u zeker dat er met alle stappen in het proces rekening worden gehouden.

De beleterring van uw vrachtwagen is beleterring van hoge kwaliteit. Bij Part of Tom bent er zeker van dat uw vrachtwagen professioneel wordt beletterd. Met een vrachtwagen met goede belettering zult u zeker opvallen bij weggebruikers en op deze manier uw potentiƫle klanten bereiken. Een eenmalige investering in het beletteren van uw vrachtwagens zal op deze manier zeker zijn kosten terugverdienen.

Meer weten? Vul uw gegevens in dan nemen wij contact op.