Carwrapping

Carwrapping is het inpakken van uw auto in een grote ‘verpakking’. Deze verpakking is een grote sticker die wij om uw gehele auto plaatsen. Op deze manier ziet u de oorspronkelijke kleur van de auto niet meer, maar alleen de wrapping. Een wrapping kan verschillende soorten opdruk hebben. Zo zijn er bedrukkingen met alleen tekst en uw logo, maar ook bedrukkingen met kleine of grote afbeeldingen. Deze afbeeldingen zijn goede aandachttrekkers waardoor uw boodschap op uw auto meer aandacht krijgt.

Een carwrapping van Part of Tom wordt door ons in samenwerking met de klant ontworpen. Pas wanneer de klant helemaal tevreden is gaan wij over tot productie. Wij produceren zelf de carwrapping voor uw auto. Na het maken van de wrapping, plaatsen wij deze ook op uw auto. Zo kunt u bij Part of Tom terecht voor het gehele proces wat komt kijken bij het inpakken van uw auto in carwrapping.

Niet alleen auto’s, maar ook bussen en vrachtwagens kunnen ingepakt worden in wrapping. Hoe groter de boodschap, hoe makkelijker deze aandacht trekt. Het kan dus erg nuttig zijn om niet alleen uw auto in te pakken in carwrapping, maar ook uw bussen en of vrachtwagens.

Meer weten? Vul uw gegevens in dan nemen wij contact op.